We zijn u graag van dienst:033 - 47 68 459
ISO 9001
   
 
 
  • Veenendaal Catering & Partyverhuur
Online offerte: 0 product(en)

>>Partyfinanciering

Partyfinanciering

Als eerste partyverhuurder/cateraar van Nederland presenteren wij u: Feestelijke financiering! Vanaf nu kunt u een financiering op maat regelen, zodat u uw feest bij VEENENDAAL HORECA-TOTAAL in feite gespreid kunt betalen. Afhankelijk van de hoogte van het gewenste bedrag wordt voor u door de samenwerkende intermediair de passende financiering gezocht.

Financiering voor u

Bijna iedereen heeft dat wel eens: je wilt iets kopen, maar juist dan beschik je niet over genoeg geld. Wilt u bijvoorbeeld een spetterend jubileumfeest geven en u wilt de kosten van het feest liever spreiden en/of in maandelijkse termijnen betalen? Juist daar hebben wij een oplossing voor. Voor een feest dat verzorgd wordt door Veenendaal Horeca-Totaal kunt u nu zonder veel rompslomp een financiering op maat aanvragen. Een feestelijke oplossing dus!

Hoe werkt "Financier uw feest" ?

Het enige wat u in eerste instantie hoeft te doen, is even een afspraak met ons maken. Vervolgens komt u bij ons langs (of wij bij u) om onder het genot van een kopje koffie uw wensen door te nemen en een kostenberekening te maken. Als het totaalbedrag bekend is, kunt u direct via onze internetverbinding een financiering aanvragen. Na het versturen van de aanvraag ontvangt u al na enkele seconden een reactie van de intermediair, met daarin een indicatie of zij u van dienst kunnen zijn. Daarna hoeft het dan niet lang meer te duren, of het feest kan beginnen!

Financier een complete dag!

Bij ons is het ook mogelijk om een hele dag te financieren, vanaf het moment dat de gasten thuis worden opgehaald met de V.I.P. bus tot en met de terugreis. Enkele voorbeelden: Jubileum dag, trouwdag, personeelsdag, etc.

Veenendaal Horeca Totaal wij blijven ons onderscheiden van onze concurrenten!