We zijn u graag van dienst:033 - 47 68 459
ISO 9001
   
 
 
  • header-bedrijfsfeesten
Online offerte: 0 product(en)

>>Proeverij feest

Goedkoop personeelsfeest met Proeverij al vanaf € 37,95 p.p

Goedkoop personeelsfeest met ProeverijZijn u en uw gasten fijnproevers? Met onze proeverij en catering op maat verwent u niet alleen uw medewerkers maar ook uzelf! Onbeperkt drank, professionele bediening en overheerlijk eten? Dan bent u bij Veenendaal Catering en Partyverhuur aan het juiste adres!

Met ons goedkope all-inclusieve arrangement zult u verzekerd zijn van een personeelsfeest met klasse! Wellicht is ons all-inclusive proeverij arrangement iets voor u:

Het Proeverij arrangement:

  • De proeverij is voor de fijnproever een waar genot. Al uw gasten zullen ontvangen worden met een glas champagne of prosecco.
  • Daarbij maakt u de keuze tussen walking dinner of een gewone proeverij. Het meubilair passen wij aan naar uw wens. De proeverij zal bestaan uit een 5 gangen overheerlijk bereidingen.
  • Onze professionele bediening zal u de hele avond voorzien drankjes uit ons onbeperkt Nederlands gedestilleerde arrangement.
  • Het decor, de planten, de lichten, de bar, nootjes en zoutjes, de stafafels of de lounge zitjes. Wij nemen uw zorgen uit handen en 'zorgen' voor alles!
  • Wilt u extra entertainment tijdens uw feestavond? Ook dit kunnen wij verzorgen! Er zal in ieder geval een geluidsset aanwezig zijn om uw eigen muziek af te spelen!

Prijs  € 37,95 p.p. all-inclusive catering
 

* Minimaal 50 personen. Onder de 50 personen berekenen wij € 10,00 extra p.p.
* Voor kinderen rekenen wij een euro per levensjaar tot een maximum van 12 jaar!
* DJ erbij? € 300,00 extra voor 4 uur.
* Klik hier voor een voorbeeld proeverij van 5 gangen.

* Bovenstaande is exclusief btw en exclusief kosten voor buma stemra 100,-

U kunt langer doorfeesten voor € 2,50 p.p. per half uur extra voor all-inclusive drank en € 25,00 voor de DJ.
Alle prijzen op de site zijn exclusief de standaard facilitaire kosten/Buma Stemra van € 100,- per avond (Wanneer u gebruik maakt van de muziek installatie)
Alle prijzen zijn excl. BTW en excl. transportkosten a € 0,44 vanaf Amersfoort, Euroweg 41.