We zijn u graag van dienst:033 - 47 68 459
ISO 9001
   
 
 
  • Cateraar
Online offerte: 0 product(en)

>>Dinner

Dinner: eindelijk tijd voor uw gasten!

Bij Veenendaal Catering & Partyverhuur staan u en uw gasten altijd centraal. Onze catering zorgt dat iedereen geniet en dat alles naar wens is. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij in alle keukens thuis zijn en uw gasten verrassen met bijzondere gerechten.

Veenendaal Catering & Partyverhuur organiseert fantastische dinners, waarbij uzelf helemaal niets hoeft te doen. U kunt genieten van een gezellig avondje met uw gasten! Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met de vele mogelijkheden die wij bieden.

Voorgerechten vis

  • Carpaccio van gemarineerde kabeljauw, met gelatine van tomaatjes, een frisse cressonette sla met een piment vinaigrette
  • Kerrie mosselen gestoofd met prei, wortel, afgemaakt met zeekraal
  • Torentje van gemarineerde, gerookte zalm, gepocheerde heekhaas, afgemaakt met frisse sla en een crème van krab en balsamico
  • Verse gamba’s gebakken in knoflookolie op een bedje van lintpasta en een sausje van limoen, pesto, gember en sjalot
  • Sashimi van magere tonijn, Thai dressing en koriander
  • Diverse variatie van verschillende vissoorten
  • Gamba’s al ajillo (grote garnalen in knoflookolie met chili pepers)
  • Tartaar van Schotse zalmfilet met een sausje van bieslook en limoen

Voorgerechten vlees

  • Tranches van joden haas met basilicumpesto en Parmezaanse kaas
  • Pollo tonato, gebraden kipfilet liggend op een romige tonijnmayonaise, zongedroogde tomaatjes, bieslook en kappertjes
  • Asperges, Ganda ham, infusie van koningskruid
  • Diverse variatie van verschillende vleessoorten
  • Waaier van eendenborst filet met een mango chutney
  • Gemarineerde rundercarpaccio afgewerkt met oude kaas snippers, verse basilicum en een dressing van bieslook en limoen

Voorgerechten vegetarisch

  • Vegetarische trio: Huisgemaakte kroketjes van kaas, gemarineerde en gevulde champignons en soep van gepofte trostomaten
  • Salade Caprese: Buffel mozzarella met tomaat en basilicum besprenkelt met olijf olie

Soepen

  • Gepofte paprika soep
  • Verse tomatensoep met gefrituurde basilicum, parmaham en room
  • Broccoli/courgette soep bereid met monchou kaas en afgemaakt met pijnboom pitjes
  • Asperge soep (seizoen)
  • Ambachtelijke bouiabaisse (rijk gevulde vissoep)
  • Pompoensoep met uitgebakken eendenborst filet

Alle voorgerechten worden begeleid door mandjes met stokbrood, kruidenboter en tapenade.

Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauw filet gegratineerd met een groene kruiden korst en een saus van kerstomaatjes
  • Spies van gepelde gamba’s met een champagne saus en muskaat druifjes
  • Gebakken zeewolffilet met een tomaten Hollandaise saus
  • Duo van witvis en zalmfilet met een saus van saffraan en rivierkreeftjes
  • Rijkelijk gevuld vispotje afgemaakt met heerlijke kreeftensaus
  • Gestoomde zalmmoot met pasta, basilicum, citroen in witte wijn saus
  • Slibtongetjes in roomboter gebakken met citroen
  • Langzaam gegaarde rode poon met tomatenrisotto, courgette en bosui
  • Op de huidgebakken roodbaasfilet met een romige tomaat-basilicum saus

Hoofdgerechten vlees

  • Medaillons van runderhaas met sjalotjes, rozemarijn in rode wijn saus
  • Langzaam gegaarde kalfssukade met een saus van seizoenspepers en cognac
  • Kalfsoester met een blanke saus van zomer truffel en oesterzwammen
  • Gevulde parenhoenfilet met een saus van roze pepers
  • Tamme eendenborst filet geserveerd met sinaasappeljus en steranijs
  • Gebraden lamsrack met saus van tijm en pijnboompitjes
  • Gegrilde varkensoester met een shitaken jus
  • Gebakken rundertournedos met truffeljus op een bedje van seizoen groenten (+ €. 4,50 p.p.)
  • Medaillons van varkenshaas met een romige saus van champignons en cognac

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Gevulde cannelloni  met een frisse salade van appel, paprika en groene asperges met een huis vinaigrette.
  • Knoflook wrap gevuld met diverse groenten, salade, quacamole en chili saus
  • Vegetarische lasagne gevuld met mediterrane groenten, portobello champignons en gorgonzola

Alle hoofgerechten worden geserveerd met gekruide aardappeltjes in de schil en verse groentegarnituren.

Nagerechten

  • Lasagne van chocolade, mojito aardbeien, munt en stroop
  • Lopend chocolade taartje met verse aardbeien en vanille ijs
  • Parfait van kaneel met een frambozen coulis
  • Belgische chocolade mousse met een karamel saus
  • Tiramisu met aardbeien en rabarber
  • Crème brûlée van vanille geserveerd met vanille ijs
  • Dome blanch, de dame blanch op z’n kop. Crunch van chocolade en amandelen
  •  Kaasbordje met 4 verschillende soorten kaas, notenbrood en gember blokjes
  • Verrassende dessert plate met de beste en lekkerste toetjes (creatie v/d kok)
  • Bitterzoete chocolade gebak afgewerkt met chocolade bolletjes
  • Glaasje kirsch met kersen en chocolade mousse
  • Aardbeien roman off met bolletje vanille ijs
  • Een proeverij van chocolade
  • Taartje van pure chocolade en chocolade mousse
  • Bretonse koek met een citroenmousse en gebrand met eiwitschuim
  • Bavarois van hazelnoot met gebrande hazelnootje
  1. Prijs 2 gangen (voor-/ hoofdgerecht)                                            €. 29,00 p.p.
  2. Prijs 2 gangen (hoofd-/nagerecht)                                                €. 25,00 p.p. 
  3. Prijs 3 gangen (voor-/hoofd-/ nagerecht)                                      €. 36,50 p.p. 
  4. Prijs 4 gangen (voor-/ soep-/ hoofd-/ nagerecht)                          €. 42.50 p.p

Naast deze bovengenoemde mogelijkheden is bij Veenendaal catering eigenlijk alles op aanvraag mogelijk. Mocht u vragen hebben bel ons gerust op bovenstaand nummer.

Excl. btw, op-/afbouwkosten en transport.
Wij verzorgen het diner vanaf 20 personen.