We zijn u graag van dienst:033 - 47 68 459
ISO 9001
   
 
 
  • Veenendaal Catering & Partyverhuur
Online offerte: 0 product(en)

>Over ons

Over Veenendaal Horeca Totaal

In de afgelopen jaren heeft de catering vele veranderingen ondergaan. Zo kwamen jaren geleden de "themafeesten" flink in opmars. Las Vegas avonden, Hawaï nachten en Back to the 70's werden populair. Ook werd een "warm buffet" omgeruild voor een Chinees-/Indisch buffet. Een receptie moest stijlvoller en de diners in eigen huis liepen storm.

Historie Veenendaal Catering & PartyverhuurVeenendaal Horeca Totaal is zich op deze gebieden gaan specialiseren en kan nu elke vorm van deze moderne catering toepassen. Toch blijft, na al deze ingrijpende veranderingen, de oude vertrouwde salade die de heer Veenendaal Sr. al in 1974 introduceerde, nog steeds het best verkocht.

De heer Veenendaal Sr. is dan ook nog wekelijks in onze keuken te vinden om zijn ambachtelijke recept toe te passen.

Pand Veenendaal Horeca-TotaalSinds de opening van Veenendaal Verhuur kan Veenendaal Horeca Totaal ook, zoals dat heet, een "One Stop Shopping" bieden. Dit wil zeggen dat wij een totaalpakket kunnen leveren. Niet alleen de catering maar ook alle benodigdheden eromheen.Veenendaal Horeca Totaal neemt u de totale verzorging van uw evenement uit handen.

U kunt vrijblijvend bij ons binnenkomen of bellen voor een afspraak, zodat wij d.m.v. nog meer documentatiemateriaal u een nog beter beeld kunnen geven over onze catering. Wij kunnen ook een vertegenwoordiger bij u thuis, op de zaak of op locatie langs laten komen als daar uw voorkeur naar uit gaat. Dit alles is bij Veenendaal Horeca Totaal uiteraard geheel kosteloos. Wij kunnen onder andere uw bruiloft, bedrijfsfeest en/of themafeest verzorgen.

Veenendaal Horeca Totaal al meer dan 40 jaar timmerend aan de weg!

 

Veenendaal Catering, The Party Factory, Chalet fontaine en Maison luuk:

The Party Factory Nederland is onderdeel van Veenendaal Catering. Wij verzorgen al 40 jaar feesten op locatie of op één van onze eigen locaties. Veenendaal catering is al jaren een begrip in Amersfoort en omgeving. Het bedrijf staat voor betaalbare, eerlijke en kwalitatief hoogstaande producten en diensten.

The Party Factory is te vinden op diverse locaties in Nederland. Alle locaties zijn voorzien van unieke thema’s. Op deze manier spreken wij met iedere locatie een ander publiek aan. We staan bekend door ons eenvoudige en unieke concept; “all-inclusive feestvieren vanaf €19,95 per persoon. Wij verwelkomen groepen groot en klein met ieder budget! Momenteel beschikken wij over een 7-tal locaties maar ons doel is het uitgroeien tot Nederlands grootste partycentrum keten.

Locatie Soest: De locatie in Soest is geheel in Anton Pieck stijl ingericht. Bij binnenkomst zullen u en uw gasten zich al snel thuis voelen op deze vrolijke en warme themalocatie.

Kernwoorden:
sprookje, magisch, warm en vrolijk.

Locatie Amersfoort: Op onze party boot kunnen zowel grote als kleine groepen terecht voor een uniek feest. Uw gasten zullen uw feest niet snel vergeten op deze exclusieve ‘mini-Titanic’!

Kernwoorden:
Feestboot, Titanic, exclusief, unieke beleving, op ’t water

Locatie Kaatsheuvel: In kaatsheuvel ligt de fantastische locatie Chalet Fontaine een begrip. Het pand is opgedeeld in 3 delen; een grote zaal, kleine zaal en een Tuinzaal. Op onze locatie in Kaatsheuvel is voor ieder wat wils. We hebben onze Tuinzaal voor ongeveer 80 mensen en onze Tuinzaal voor maar liefst 1200 mensen!

Kernwoorden:
Luxe, exclusief, grote groepen, lounge en oneindige mogelijkheden

Veenendaal catering en The Party Factory hebben per december 2014 de locatie; Chalet Fontaine in Kaatsheuvel aangekocht. Deze unieke locatie de bijbehorende exclusieve catering; Maison Luuk, zijn in omgeving Tilburg een begrip. Als onderdeel van Veenendaal Catering zullen; Chalet Fontaine en Maison luuk, samen gaan werken om Kaatsheuvel en omgeving te voorzien van de grootste huwelijksfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en catering.