We zijn u graag van dienst:033 - 47 68 459
ISO 9001
   
 
 
  • Cateraar
Online offerte: 0 product(en)

>Catering

Catering: de keuze is aan u!

Download hier onze nieuwste brochure!

Veenendaal Catering & Partyverhuur onderscheidt zich met een zeer breed assortiment, ruime kennis en meer dan 30 jaar ervaring. Wij verzorgen al uw catering wensen van begin tot het eind. Kenmerk van een goed georganiseerd feest is een tot in de puntjes verzorgde catering. Catering zonder zorgen dus! Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres!

Ons culinaire assortiment en aanbod is afgestemd op de aard van het evenement. Wij denken met u mee bij de invulling van de party catering en verzorgen buffetten van klein tot groot, van satébuffet, themabuffet tot walking diner. Samenstellingen behoren tot de vele mogelijkheid en de prijzen van de kwaliteitsbuffetten zijn scherp en aantrekkelijk. De keuze is aan u!

Per december 2014 heeft Veenendaal catering Amersfoort een nieuw partycentrum; "Chalet Fontaine" in Kaatsheuvel overgenomen.  Als u op zoek bent naar exclusieve catering in de omgeving Tilburg staat het team van Veenendaal Catering samen met het team van Maison luuk klaar om van uw feest een culinair event te maken!