We zijn u graag van dienst:033 - 47 68 459
ISO 9001
   
 
 
  • Veenendaal Catering & Partyverhuur
Online offerte: 0 product(en)

>Overige diensten

Party organisatie, een vak apart!

De organisatie van een evenement/feest beperkt zich meestal tot de gastheer/vrouw zelf. Doordat diegene een bepaald idee heeft over een evenement/feest en het tot in de perfectie wil laten verlopen, lijkt het voor hun gevoel onuitvoerbaar voor een ander. Dit resulteert dat betreffende persoon veel stress en zorg ervan heeft en daarnaast er ontzettend veel tijd en energie moet insteken. Terwijl dit een van de mooiere dagen in hun leven moet zijn!

Dit kan anders met Veenedaal Catering & Partyverhuur!

Veenendaal Horeca Totaal heeft ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, feesten en partijen. Op iedere locatie, op elk tijdstip kunnen wij voor een gezelschap tot 2500 personen bijna alles realiseren op dit gebied. Zo kunnen wij een weiland ombouwen tot een feestelijk casino, gecombineerd met breed assortiment van culinaire gerechten. Door onze gepaste decoratie en de creativiteit die wij gebruiken is het idee dat het een weiland is, bijna weg uit de gedachten.

Kleine groepen mensen zijn bij ons natuurlijk ook van harte welkom. Bij ons krijgen 2 personen evenveel aandacht als 2200 personen. Het streven naar veelzijdige perfectie staat bij ons op nummer 1 en iedere ontvangst zien wij weer als een nieuwe uitdaging.

Veelzijdige perfectie kunnen wij alleen bieden d.m.v. goed opgeleide party-managers met veel ervaring op het gebied van organisatie. Voor elke wens hebben zij een oplossing en voor ieder idee een invulling. Denk aan partyfinanciering, limousine verhuur en vergaderlocaties.